Nieuws

PvdA blij met grotere basketbalhal Kikkerpolder

door Martijn Otten op 22 mei 2015
Foto http://www.bsleiden.nl/

In september 2014 heeft de gemeente besloten dat er twee nieuwe sporthallen komen bij het Da Vinci Kagerstraat en één nieuwe hal in de Kikkerpolder (bij UVS en Lugdunum). De PvdA had in die vergadering aan wethouder De Wit (sport) gevraagd om de hal in de Kikkerpolder groter te maken, zodat er niet alleen getraind kon worden, maar dat er ook basketbalwedstrijden in gespeeld konden worden.

Na een rondvraag van de PvdA gisteren in de commissievergadering, gaf de wethouder aan dat hij de hal nu inderdaad groter had gemaakt. Dit is hopelijk een eerste teken dat we in Leiden afraken van onze net-niet-mentaliteit waarin alle sportfaciliteiten net te klein worden gebouwd.

Reacties zijn gesloten.