Nieuws

Meer geld voor opknappen openbare ruimte Noorderkwartier

door Gijs Holla op 16 februari 2017
Gelukt! Er wordt weer extra geld uitgetrokken om de openbare ruimte van het Noorderkwartier op te knappen. Dus kunnen er weer meer straten opnieuw ingericht worden dan in eerste instantie de bedoeling was. In 2015 is er op initiatief van de PvdA al eens extra geld voor uitgetrokken en vanavond is dat weer besloten door de gemeenteraad.
De PvdA zet zich al jaren in voor verbetering van de openbare ruimte van het Noorderkwartier. Dit omdat de openbare ruimte in dit deel van de stad het slechtst beoordeeld wordt. Daarnaast heeft het Noorderkwartier veel overlast ondervonden van vele bouwprojecten in de omgeving.
Wéér een stap om deze wijk leefbaar te houden.

3 Responses to “Meer geld voor opknappen openbare ruimte Noorderkwartier”

 1. Henri schreef:

  (…) Dit omdat de openbare ruimte in dit deel van de stad het slechts beoordeeld wordt. (…)

  Slechts? Slechtst!

 2. E. Meijer schreef:

  Beoordeeld door wie wanneer hoe op grond van welke kwantitatieve (kwalitatieve?) criteria en in vergelijking met welke andere buurten of wijken?

 3. Martijn Otten schreef:

  Dank je wel Henri. Is aangepast.