22 sept: Algemene Ledenvergadering

19 september 2021

Tijdens deze algemene ledenvergadering kiezen we de lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen met elkaar. Ook worden deze avond enkele bestuursleden voorgedragen aan de algemene ledenvergadering. Een bijzonder moment! 

De ALV vindt plaats in de Vredeskerk (Van Vollenhovekade 24) en begint om 20:00 uur.

Onze huidige fractievoorzitter Abdelhaq Jermoumi heeft zich gekandideerd als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen. Op advies van de kandidaatstellingscommissie draagt het bestuur Abdel van harte voor. Uiteraard is de keuze aan de leden. Abdel zal tijdens de ALV toelichten waarom hij lijsttrekker wil zijn en wat zijn ideeën zijn om de stad nog sterker en socialer te maken. Eerder schreef Abdel een brief aan de leden: check Abdels motivatie om lijsttrekker te worden.

We zullen ook enkele nieuwe bestuursleden kiezen, om op volle sterkte het politieke seizoen in te kunnen. Uiteraard loopt ook het reguliere politieke werk gewoon door en zullen onze wethouder en fractie daarover bevraagbaar zijn. Leden hebben de stukken via de mail toegezonden gekregen.

Praktische informatie
De ledenvergadering vindt fysiek plaats. In de Vredeskerk, Van Vollenhovekade 24. Je bent welkom als je een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatief testresultaat kunt laten zien in de CoronaCheck-app (zie Testen voor Toegang) en als je geen symptomen hebt die op corona kunnen wijzen (zie de RIVM-site). We beseffen dat we hiermee een drempel opwerpen en vragen om ieders begrip. Voor de ALV’s op 17 november (verkiezingsprogramma) en 1 december (kandidatenlijst) houden we het landelijke coronabeleid in de gaten.

Meer info? Vragen of opmerkingen?
Mail ons via bestuur@pvdaleiden.nl