Door Mees ten Hooven op 22 oktober 2015

Gezocht: voetballers en supporters!

Vanaf vrijdag zullen er weer tijdelijk vluchtelingen worden opgevangen in Leiden, ditmaal in het Universitair Sportcentrum. We waren blij verrast met alle steun die de vluchtelingen vorige week hebben gekregen in de Drie Octoberhal en hoeveel Leidenaren een steentje wilden bijdragen. Voor mensen die vanuit een oorlogssituatie hier naartoe zijn gevlucht, kan het fijn zijn om niet dagenlang in een sporthal te zitten, maar ook wat te kunnen ontspannen.

Aanstaande zaterdag gaan er daarom leden en belangstellenden van de PvdA Leiden en de Jonge Socialisten Den Haag-Leiden voetballen met vluchtelingen bij de noodopvang. Als je op een of andere manier om kan gaan met een bal, ben je welkom om met ons mee te voetballen. Daarnaast waarderen we het enorm als er mensen langs de lijn staan (dus ook als je totaal niet om kan gaan met een bal, waarderen we het zeer als je ons komt aanmoedigen).

Het heeft verder niets met politiek te maken, we zullen geen PvdA-materiaal meenemen en moedigen ook andere politieke partijen aan om mee te voetballen. Wil je mee voetballen? Geef jezelf dan op door een mailtje te sturen naar Mees. Hij geeft je graag meer info. Als je komt juichen, hoef je dat niet door te geven.

Mees ten Hooven

Mees ten Hooven

Mijn naam is Mees ten Hooven. Ik ben geboren in 1994 en geboren en getogen Leienaar. Ik woon al (bijna) mijn hele leven in deze prachtige stad. Sinds 2013 ben ik lid van de PvdA. Ik studeer bestuurskunde aan de Haagse Hogeschool, nadat ik een jaar leraar geschiedenis heb gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam.

Meer over Mees ten Hooven