Duoraadslid

Ricky Rajaram

Stedelijke Ontwikkeling

Mijn naam is Ricky Rajaram, 28 jaar oud, en ik woon in de wijk Hoge Mors. Als een van de drie duo-raadsleden binnen onze fractie, richt ik me specifiek op de portefeuilles stedelijke ontwikkeling en wonen. Mijn motivatie om duo-raadslid te worden komt voort uit de constatering dat veel mensen, vooral jongeren, zich onbegrepen voelen en zich zorgen maken over hun toekomst in onze stad. Ik geloof dat lokale politiek kan bijdragen aan het oplossen van deze talloze onzekerheden, en daarom heb ik besloten actief bij te dragen aan de stad.

Tijdens mijn termijn als duo-raadslid zal ik me met name richten op het woningvraagstuk. Wanneer ik met inwoners van onze stad spreek dan hoor ik dat veel mensen zich zorgen maken over de huisvesting van de toekomstige generatie, ook ik besef dat veel jongeren geen betaalbare woning kunnen vinden, en dat velen gedwongen worden onze prachtige stad te verlaten na hun studie, tenzij ze de mogelijkheid hebben om duizenden euro’s te overbieden. Mijn doel is ervoor te zorgen dat Leiden toegankelijk blijft voor iedereen, met voldoende betaalbare woningen en een soepele doorstroming, zodat zij die van onze stad houden hier een toekomst kunnen opbouwen.

Ik ben vastberaden om ervoor te zorgen dat alle inwoners van Leiden gehoord en gezien worden, ongeacht hun achtergrond of situatie, en om van Leiden een plek te maken waar iedereen zich welkom en veilig voelt. Als duo-raadslid sta ik klaar om me in te zetten voor onze stad en samen te werken aan een bloeiende toekomst voor onze stad.

Het is een voorrecht om me als duo-raadslid in te zetten voor onze stad. Ik ben vol energie om namens de Partij van de Arbeid bij te dragen aan het vormgeven van een prachtige stad. De Partij van de Arbeid bouwt aan een sociale stad waarin elke Leidenaar zich thuis voelt, waar huizen bedoeld zijn om in te wonen, en niet om grof geld mee te verdienen.

Over mij 

  • Ik woon in de Hoge Mors
  • Ik ben 28 jaar oud
  • Ik werk bij Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid
  • Vragen? Opmerkingen: neem contact met me op via [email protected] of 06-34644113