Raadslid

Abdelhaq Jermoumi

Leefbaarheid, Veiligheid en Duurzaamheid

Vanaf 2014 mag ik raadslid zijn in de geweldige stad Leiden. De stad waar ik al sinds mijn 4e levensjaar woon en op school heb gezeten. Ik ben getrouwd en vader van 2 jongens. Bij veel dingen die ik doe in de raad, zijn zij voor mij vaak een stimulans om het voor juist voor hen beter te maken. Dat betekent leefbare schone wijken, veilige buurten zonder jeugdoverlast en een stad die is voorbereid op de belangrijke energie transitie.

Met mijn brede netwerk in de stad en mijn kennis van straten en buurten probeer ik dicht bij de mensen te staan. Dat betekent dat ik erg open sta voor wijkbezoeken en gesprekken met bewoners. Ik heb heb gemerkt dat het uitleggen van maatregelen of doorverwijzen naar de juiste instantie soms al wonderen kan doen.

Ook komende jaren zet ik mij weer in voor veiligheid en duurzaamheid. Ook ben ik woordvoerder op bestuur en dienstverlening van de gemeente. Hier blijf ik de vinger aan de pols houden als het gaat om digibeten, ouderen en migranten die óók mee moeten komen in deze snelle digitale wereld.