Samen in actie: doe mee en maak het verschil!

Wil je helpen bij onze campagne voor de tweede kamerverkiezingen? Klik hier!

Bij de PvdA geloven we in de kracht van samenwerking en diversiteit. Of je nu een ervaren politicus bent, een gepassioneerde nieuwkomer, of gewoon op zoek bent naar gelijkgestemden, er is een plek voor jou binnen onze afdeling. Van strategische rollen binnen het bestuur tot het voeren van dynamische campagnes, van het geven van waardevolle adviezen in onze werkgroepen tot het verbinden met andere leden in onze speciale netwerken – jouw bijdrage kan het verschil maken. Ontdek de vele mogelijkheden om betrokken te raken en samen met ons te werken aan een beter Leiden. Meld je aan en word deel van onze beweging! Zin om een keer kennis te maken? Je kan altijd vragen om aan te sluiten bij een vergadering van de fractie of het bestuur!

Word jij ons nieuwe gezicht?

Wil jij andere leden leren kennen en actief bijdragen aan het succes van onze afdeling? Of je nu je leiderschapskwaliteiten wilt inzetten in het bestuur, je creativiteit wilt loslaten in het campagneteam, of gewoon je eerste stappen in de politiek wilt zetten, we hebben een plek voor jou. Laat je passie en talent zien en draag bij aan ons gezamenlijk succes. Kom bij ons en maak samen het verschil!
Deelname vereist enkele uren per week

Bestuur

Rol: organisatie van de afdeling

Werkt aan: aansturen van de afdeling, communicatie, ledenwerving en -binding, evenementen

Campagne team

Rol: campagne voeren

Werkt aan: permanente en tijdelijke campagne activiteiten

Wil jij de politiek adviseren?

Heb jij een (sterke) politieke mening en wil je graag je expertise delen of juist expertise opdoen? Dan kan je overwegen om deel te nemen aan een van onze werkgroepen. Deze komen elke een of twee maanden samen om over de onderwerpen in hun portefeuille te praten. Door hun wortels midden in de Leidse gemeenschap zijn ze een waardevol en gewaardeerd klankbord voor onze lokale fractieleden.
Deelname vereist enkele uren per maand

Zorg en Welzijn

Rol: Advies over zorg en welzijn vraagstukken

Ruimte

Rol: Advies over ruimtelijke vraagstukken

Sport

Rol: Advies over sportieve vraagstukken

Kunst en Cultuur

Rol: Advies over culturele vraagstukken

Wil jij nieuwe mensen leren kennen?

Ontmoet gelijkgestemden en werk samen aan een gedeelde sociaaldemocratische visie. Onze afdeling biedt je de unieke kans om deel uit te maken van drie speciale netwerken. Of je het nu doet voor de inspiratie, de samenwerking of gewoon om nieuwe vrienden te maken, welkom ben je in ieder geval!
Deelname is vrijblijvend

Rooie Vrouwen

Een netwerk voor vrouwelijke PvdA leden

Jonge Socialisten

Een netwerk voor jonge PvdA leden

Oude Socialisten

Een netwerk voor oudere PvdA leden