Duo-raadslid

Marc Newsome

Cultuur, Recreatie, Werk & Inkomen

Toen ik in 2007 in Leiden kwam wonen, was ik al snel verliefd op onze stad. Leiden is een echte stad en tegelijkertijd een klein dorp. Maak maar eens rondje in de stad en je komt geheid bekenden tegen.

Leiden is een stad om trots op te zijn! Maar, hoewel het goed gaat met Leiden, gaat het nog niet goed met alle Leidenaren. Ik zie nog te veel mensen die niet mee kunnen doen. Mensen zonder werk, afgestudeerde vrienden die geen huis in Leiden kunnen vinden en daarom noodgedwongen naar een andere stad vertrekken.

De PvdA is daar mee aan de slag. Komende jaren maken we Leiden groener, sterker én socialer. Zodat Leiden geen stad van de rijken wordt. Als woordvoerder Werk & Inkomen, cultuur en recreatie draag ik daar mijn steentje aan bij. Zodat het goed blijft gaan met Leiden en beter gaat met álle Leidenaren!

Eerder was ik actief als secretaris van het afdelingsbestuur en campagneleider voor de gemeenteraadsverkiezingen. Ik werk als marketing-communicatie medewerker voor het Prinses Christina Concours en ben actief als vrijwilliger voor de 3 October Vereeniging: ik ben commissaris in de PR commissie.