Hulp bij stijgende prijzen, trek tijdig aan de bel

Door Marc Newsome op 15 januari 2023

Met de stijgende (energie)prijzen wordt het voor veel Leidenaren steeds moeilijker om rond te komen. Steeds meer mensen maken zich zorgen. De gemeente helpt waar het kan, met regelingen en hulp. Omdat Leiden een sociale stad is en omdat we – ook in moeilijke tijden – elkaar moeten helpen.

De Partij van de Arbeid ziet er scherp op toe dat de gemeente mensen helpt en benaderbaar is. Daarbij blijven we ook aandacht vragen voor de grote groep mensen die de gemeente nu nog niet bereikt. In gesprekken met vrijwilligersorganisaties, maar ook met Leidenaren zelf, horen we het telkens weer. Nog niet iedereen weet welke hulp beschikbaar is.

Heb je (financiële) hulp nodig? Of ken je iemand die hulp nodig heeft? Klik hier voor een overzicht van alle hulp die de gemeente biedt.

Neem contact met ons op
Vragen of opmerkingen over de hulp die de gemeente biedt? Of een andere vraag? Neem contact met ons op. Klik op https://leiden.pvda.nl/organisatie/raadsleden/ en benader een van onze raadsleden. 

Marc Newsome

Marc Newsome

Mijn naam is Marc Newsome en ik ben fractievoorzitter van de Leidse Partij van de Arbeid. Ik ben trots op Leiden en lever er met plezier een bijdrage aan. Het is geweldig om politiek actief te mogen zijn voor de stad waar ik met plezier woon. Ik wil dat alle Leidenaren fijn kunnen wonen in onze stad.

Meer over Marc Newsome